Prirodni
proizvodi

Profesionalni
pristup

Timski
rad

Razvijanje
poslovanja

Dobrodošli u svet Sibirskog zdravlja

Unikatni naučni koncept zdravlja „Čistoća organizma-Energija-Harmonija“ kroz prirodne proizvode, modernu nauku i multidisciplinarni pristup, garancija su da ćete kod nas:

  • dobiti vrhunska prirodna rešenja
  • osećati se i izgledati bolje
  • uštedeti ili zaraditi

Prirodni proizvodi

Skoro trideset godina Siberian Wellness plasira unikatne prirodne proizvode za zdravlje, lepotu i vitalnost, stvorene na bazi divljeg lekovitog bilja Sibira i savremene nauke. Proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta (GMP, HALAL, FDA, ISO,HACCP) i nisu testirani na životinjama. Eko pristup je stil života! Proizvodi su bez parabena, ftalata, sulfata, veštačkih boja i aroma, mineralnih ulja i gmo. Kompanija vodi računa o očuvanju najvećeg eko sistema na planeti. Poštujemo prirodu!

Profesionalni pristup

Naučno-inovativni centar Siberian Wellnessa okuplja akademike i vrhunske stručnjake i u Novosibirsku stvara jedinstvene prirodne proizvode za zdravlje čoveka na svim nivoima! Skoro 6000 laboratorijskih istraživanja mesečno, međunarodni standardi kvaliteta, eko pristup, najsavremenija oprema, eksperti u svim razvojno-proizvodnim oblastima (od inovacija, preko sastojaka, tehnologije, logistike, do plasmana širom sveta) garant su da za svoj novac dobijate prirodni proizvod unikatnog koncepta delovanja!

Konsultacije

Prava informacija zlata vredi!
Koristili ste skup proizvod bez rezultata?
Tražili ste savet i pomoć od mnogih, bez efekta?
Kupili ste kremu koja ne prija Vašoj koži?

Razvijanje poslovanja

Dostupni smo širom sveta. Sa nama je moguće zdravlje i blagostanje! Finansijsku slobodu kreiramo onlajn (on-line) i oflajn (offline). Ponosni smo na veliki tim biznis partnera i korisnika. Legalno poslujemo sa fizičkim i pravnim licima.

Stručni
Tim

Ekonomista, direktor međunarodnog predstavništva Siberian Wellnessa u Nišu.

Saša Stojanović

Lekar, vodeći stručni konsultant Kompanije

Dr. Jelena Nikolić

Rezervišite termin za vašu konsultaciju

Besplatne konsutacije

(018) 309 721

Vojvode Mišića 99, Niš, Srbija

zdravljesrbija@gmail.com

EMAIL ADRESA

IME I PREZIME

KONTAKT TEL

NASLOV PORUKE

PORUKA