Prirodni preparati zdravlje nis . Snaga sibirske prirode menja kvalitet života! Sibir je po mnogo čemu jedinstven predeo!
Tu rastu trave, unikatne po čistoći i snazi koja im pomaže da prežive surovu sibirsku
klimu. Naučna saznanja sa moćnim sibirskim biljkama neraskidiva su veza u
proizvodima Sibirskog Zdravlja- Siberian Wellnessa. Naš cilj je da poboljšamo Vaš život
i život Vaše porodice!

Prirodni preparati zdravlje nis

Dostupni smo širom sveta. Sa nama je moguće zdravlje i blagostanje! Finansijsku slobodu kreiramo onlajn (on-line) i oflajn (offline). Ponosni smo na veliki tim biznis partnera i korisnika. Legalno poslujemo sa fizičkim i pravnim licima.

Bez obzira na različita dešavanja u svetu, imamo redovno snabdevanje proizvodima, a poslovna okupljanja, edukacije i druženja organizuju se na svetskom nivou! Vodeći računa o svom zdravlju, želeći blagostanje porodici, moguće je ostvarivati značajne zarade, putovati i uživati!
Sa nama snovi postaju realnost! Gradimo stabilno poslovanje u najbrže rastućoj oblasti 21.veka!

Prirodni preparati zdravlje nis

Timski rad

Naši proizvodi dostupni su širom sveta. Da biste zaista osetili moš sibirske prirode i nauke, naš stručni tim pomaže u izboru proizvoda cikjanog dejstava. Dajemo savete o upotrebi proizvioda i pratimo korisnika kroz ceo proces. Rad na sebi spolja i iznutra moguć je ako kompletnim pristupom organizmu, čoveku kao celini. Sarađujemo i sa više eksperata iz različitih oblasti zdravlja, ličnog razvoja, lepote i sporta. Potpuno besplatno moguća je konsultacija sa kolegama u Novosibirsku.
I nešto potpuno drugačije od drugih- jedinstveni dijagnostičko-terapijski centar za procenu stanja zdravlja u celini, preporuke o ishrani, prevenciji, ciljevima, zdravim stilovima života.
Takođe, naš SIBIRSKI ZDRAV TIM pruža jasne smernice i podršku kako biste ostvarili dodatni prihod ili finansijsku slobodu! Kreirali smo besplatnu platformu i sadržaje koji Vas brže i lakše mogu odvesti ka ostvarenju želja!